Ons Team

Maak kennis met ons team

My Shape is een afslankstudio voor figuurcorrectie, gewichtsafname en figuuronderhoud. My Shape begeleidt vrouwen ( soms ook mannen ) van 18 tot 80 jaar naar een beter figuur, door bewegingstherapie volgens de TFM-methode, aangevuld met voedingsadviezen. De TFM-methode gaat uit van oefeningen, die veelal liggend worden uitgevoerd in een door infrarood stralers verwarmde cabine. De combinatie van extra warmte en oefeningen doen met weerstand (of gewichten) zorgt voor de afname in centimeters.

Onze aanpak

In de aanpak van My Shape is het belangrijk dat het een goed gevoel geeft om lekker in je vel te zitten en een figuur te hebben waar je zelf tevreden over bent. Wij kunnen daar een positieve bijdrage aan leveren. Positief, op meer dan één manier: we helpen je naar een gezonder, fitter en strakker lichaam en we doen dat in een ongedwongen sfeer waarin jij centraal staat. Professionaliteit, resultaatgerichtheid en een persoonlijke aanpak staan voorop, bij alles wat we doen. Dat maakt: onze ervaring is jouw resultaat!

Coaching

Samen geven Caroline en Lifestylecoach Annemarie van Velde een cursus van 3 maanden gericht op niet alleen gezonde voeding en bewegingstherapie maar met extra aandacht voor het persoonlijk coachen van de deelnemers naar een gezondere levensstijl met een aantal bijeenkomsten in een groep, 1 op 1 coachings gesprekken en online begeleiding: Gedragsverandering heeft 3 maanden nodig en met deze cursus stap je ferm op de goede weg naar een gezondere levensstijl.

Over My Shape

In onze studio hebben we in 12 jaar tijd al veel dames en ook heren naar een beter en slanker figuur begeleidt en naar een fitter lichaam. Wij helpen u met onze ervaring en coachen u naar succes.

Niet alleen is deze methode geschikt voor gezonde vrouwen. Ook dames met Reuma en Fybromyalgie, Stressklachten en Hoge Bloeddrukklachten hebben baat bij onze methode.

Speciale programma’s zijn er voor dames die zwanger zijn of net zijn bevallen, met rugproblemen of knieklachten. Natuurlijk hebben we ook aangepaste programma’s voor de meer ervaren sporters.

Aanvullend geven wij u ook kleuren analyses zodat u met kleding in de voor u juiste kleuren er nog beter uitziet.

My Shape biedt ook arrangementen aan voor een vriendinnen dag of vrijgezellen dag. Dit kan in combinatie met een kapster een visagiste en een fotograaf. Belt u ons gerust eens voor de mogelijkheden.


Caroline

TFM trainer
Voedingsadvies
Powerslim Consulent
Lifestyle Coaching
Intermittend Fasting Coach Orthomoleculaire Voedings Adviseur  Vicky

  TFM Trainer en Bioteine consulent   Vivian

   TFM trainer
   Powerslim Consulent    Myrthe

    Consulent en Trainer in opleiding     Stap 1

     Figuuranalyse en proefles

     Stap 2

     Wekelijks 2x maximaal 30 minuten bewegingstherapie

     Stap 3

     Ontspannen in de ozon of solo cabine

     Stap 4

     Voedingsadvies en Lifestyle Coaching.
     Studio My Shape is ook te vinden op www.fitness-info.nl