Ozon behandeling

De Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van onze methode.

Verwarmde cabine

Je zit heerlijk in een aangenaam verwarmde cabine.

In de ozoncabine hoef je geen oefeningen te doen: je kunt heerlijk relaxen tijdens de behandeling. Het is een vergelijking met een weldadig warm bad, terwijl je toch niet nat wordt. Je huid en spierweefsel worden als het ware echt verwend.

Ozonzuurstof zorgt voor een betere doorbloeding en de verwerking van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Je huid past zich stelselmatig aan en sluit weer perfect aan op de plaatsen waar overtollig vet is verloren. Gevolg: cellulite vermindert of verdwijnt zelfs geheel en je huid wordt weer mooi, zacht en glad.

Solo Cabine

Solo Cabine • infraroodtunnel 360° rondom het lichaam

De Solo Cabine is uiterst geschikt voor het ontgiften van het lichaam en kan zelfs ingezet worden voor pijnbestrijding. Het meetbaar verminderen van het vetgehalte als ook een zachtere en zuivere huid zijn voor ons in de afslank/schoonheids salon belangrijk. Fijn zijn de bijkomende, belangrijke factoren als ontgiften en energieverhoging.


De carbon- infraroodverwarmingsplaten zijn de efficiëntste en doeltreffendste die er vandaag te vinden zijn. Wij gebruiken de gezonde, elektromagnetische lange infraroodgolven, die ook door het zonlicht geproduceerd worden. De op die manier verkregen warmte gaat direct in de cellen om deze van binnenuit te verwarmen. De warmte is zo diepgaand dat hierdoor de bloedcirculatie sterk geactiveerd wordt. Gifstoffen en vet worden met het zweet aan de oppervlakte van de huid gebracht en zo verwijderd.

Dagelijkse behandeling met lange infraroodstralen kan pijn verzachten, het immuun- en cardiovasculair systeem versterken, vet- en hiermee ook calorieën verbranden, ontgiften en het algemeen welzijn bevorderen. Wanneer giftige gassen zoals sulfurdioxide, kooldioxide of andere giftige substanties zoals lood, kwik of chloor op grote watermolecules stoten, zullen waterclusters deze giftige stoffen inkapselen. Op deze plaatsen wordt de bloedcirculatie en de energiehuishouding verstoord. Door de vibratie, teweeg gebracht door de infraroodgolven, worden de clusters opengebroken en kunnen de giftige stoffen samen met het zweet naar de huidoppervlakte afgevoerd worden.

Met als gevolg: een mooie, strakke en gladde huid:

  • Ozon revitaliseert je huid en geeft je een jongere en strakke uitstraling.
  • Ozon zorgt voor een enorme “boost” aan energie. Je voelt je al snel fitter en weer als herboren!
  • Ozon is een weldaad voor je lichaam.

Bij STUDIO MY SHAPE kunt u gebruik maken van de ozon cabine die er voor zorgt dat uw huid weer strakker en gladder wordt.

Cellulite komt voor bij 90% van de volwassen vrouwen. Mannen hebben er bijna geen last van. Cellulite wordt meestal aangetroffen op de dijen, de billen en de onderbuik. Heel soms ook op andere delen van het lichaam.

Caroline van der Wagt, Studio My Shape

Stap 1

Figuuranalyse en proefles

Stap 2

Wekelijks 2x maximaal 30 minuten bewegingstherapie

Stap 3

Ontspannen in de ozon of solo cabine

Stap 4

Voedingsadvies en Lifestyle Coaching.
Studio My Shape is ook te vinden op www.fitness-info.nl