Stap voor stap

De Analyse stap voor stap

makeup
  1. Analyse van de huids-, haar- en oogkleur

We beginnen met het bekijken van de huids-, haar- en oogkleur. Dit is de basis van de analyse. Heb je gele of een blauwe ondertoon in je huid ?

  1. Warme of Koele Kleuren.

Met behulp van de analyse doeken gaan we kijken of je een warm of een koel kleur type bent. Kom je beter tot je recht in goud of in zilver ?

  1. Seizoen type bepalen

Met behulp van analyse doeken kijken we welke kleuren het mooiste voor je zijn. We zijn pas geslaagd als we het samen eens zijn dat het gekozen seizoen het juiste kleur type is.

Harmony in Colours heeft als basis de 4 seizoenen. We kunnen je laten zien welke kleuren je grauw maken en welke kleuren je huid juist levendiger en jonger maken.

  1. Make-up en haarkleur advies

Als jij dat wilt doen we na de analyse een persoonlijk make-up advies met jouw mooiste kleuren. Door de uitgebreide kleurenanalyse kunnen we de make-up mooi afstemmen op je huid-, haar- en oogkleur. Omdat veel dames hun haar kleuren is het hee l belangrijk dat een tint wordt gekozen die het beste staat bij jouw kleur type.

  1. Ik ben een WINTER en nu ?

Nu je weet welk seizoen je bent, welke make-up en haarkleur je het beste staan gaan we je adviseren om dit het beste in de praktijk te brengen. Hoe gebruik je het geleerde bij de aankoop van kleding. Hoe ga je om met je bestaande garderobe. Je hoeft natuurlijk geen kleding in “foute “ kleuren weg te gooien. Wij leren je hoe je dit het beste aan kunt pakken.

makeup

Stap 1

Figuuranalyse en proefles

Stap 2

Wekelijks 2x maximaal 30 minuten bewegingstherapie

Stap 3

Ontspannen in de ozon of solo cabine

Stap 4

Voedingsadvies en Lifestyle Coaching.
Studio My Shape is ook te vinden op www.fitness-info.nl