TFM methode


De Thermo Fysische Methode is al dertig jaar een succes: Geen nieuwe methode maar één die zijn sporen reeds heeft verdiend. Op universiteiten in Nederland en België is de Thermo Fysische Methode uitvoerig onderzocht en de onderzoekers op beide universiteiten waren onder de indruk van de resultaten.

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer. Centraal hierin staat de actieve bewegingstherapie. In de door infrarood lampen verwarmde PowerFit cabine voeren uw klanten liggend een doelgericht (figuurcorrectie) en medisch verantwoord oefenprogramma uit. Dit programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Na verloop van tijd kunnen de oefeningen licht worden verzwaard; er zijn namelijk drie intensiteitniveaus. Hierdoor blijft het resultaat optimaal. Uw conditie blijft op peil en uw figuur handhaaft het behaalde resultaat als u de PowerFit cabines blijft gebruiken. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd!

Tijdens de bewegingen wordt gebruik gemaakt van verstelbare hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht. Intensieve oefeningen hebben na ongeveer tien sessies het grandioze effect dat uw cliënt afslankt op de plaatsen waar zij of hij dat wenst. Dit maakt de PowerFit cabine bij uitstek effectief voor mensen die willen afvallen en/of het figuur plaatselijk willen corrigeren. Ook is de PowerFit cabine een prima instrument om spieren te verstevigen.

Bij de Thermo Fysische Methode is het gebruikelijk dat de sporter voor of na de actieve bewegingstherapie in een heerlijk ontspannend ozonbad gaat. De ozon geeft de huid een verjongingskuur en zorgt ervoor dat de huis strakker en elastischer wordt. Tevens zorgt het ozonbad voor verbetering van de doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en werkt geweldig tegen cellulite.

Stap 1

Figuuranalyse en proefles

Stap 2

Wekelijks 2x maximaal 30 minuten bewegingstherapie

Stap 3

Ontspannen in de ozon of solo cabine

Stap 4

Voedingsadvies en Lifestyle Coaching.
Studio My Shape is ook te vinden op www.fitness-info.nl